Merj kilógni a sorból!

Miért pont én?!

2018. december 03. 21:55 - jinjang95

Veled is történt már olyan eset, amikor egy ideje talán lenyugodni látszanak a kedélyek, békésebb és nyugodtabb vagy, gördülékenyen megy minden. Úgy érzed, végre a helyére kerülnek a mozaikdarabkák, amikor is beüt a mennykő...

Az első reakciónk mindig az, hogy komolyan? Miért pont én? Miért velem történik ez? Úristen, nem hiszem el! Mi vár így rám? és még sorolhatnám a végtelenségig. Vannak különböző olyan akadályok, melyek nem véletlenül kerülnek elénk. Azért jönnek, hogy segítsenek nekünk valamit elfogadni, netán elengedni vagy tanulni belőle és pozitív irányba változni.  Először minden olyan nehéz és komoly dolog, döntés, akadály nagyon nehéznek tűnnek. Senki nem tud megnyugtatni téged! Folyton ott motoszkál a fejedben és úgy érzed, nem tudod legyőzni. Félsz tőle, mert kellemetlen dolgokat mond. Nem akarsz tudomást venni róla, pedig hidd el, csak úgy fog eltűnni, ha szembenézel és megharcolsz vele! 

Minden kezdet és vég nehéz. Folyamatosan változunk, felnövünk és egyszer a gyerek énünket levetve azon kapjuk magunkat, hogy felnőttünk. Olyan feladatok gördülnek elénk, amik eddig még soha. Számlák, munka, betegség, hétköznapi gondok és problémák, amikre azt hittük, csak a mesékben léteznek. Soha nem gondoltuk, hogy egyszer az a história, melyet a tv-ben látunk, és a buszokon hallunk, egyszer velünk is megtörténhet. 

45842253_1402096773254180_6893160517074944_n.jpg

Olyan ijesztő most minden. Lassan 23 évesen érzem azt először, hogy eláraszt a felnőtté válás folyamata. Sorba jönnek az akadályok, a feladatok, melyek megoldásra várnak. Nincs kedvem, nem akarom, utálom, félek. Sokat gondolok ezekre a szavakra. Olyankor veszek egy mély lélegzetet, kiengedem a feszültségeimet és igyekszem továbblépni. Régen sokszor mindent a szőnyeg alá söpörtem, mert azt hittem, akkor eltűnnek a rossz dolgok. Ma pedig azt mondom, itt vagyok, megküzdök! 

Légy optimista! Ne félj a holnaptól! Bármi is vár rád, tudd, hogy minden ami veled történik csak és kizárólag érted történik! Betegség? Pénzügyi probléma? Párkapcsolati viták? Állj elé és fogadd el! Hidd el, amint elfogadod, megnyugszol és meg lesz a megoldás! Akkor már tudni fogod, miért történt minden és amikor túl vagy rajta, a boldogság kivirágzik arcodon! :) 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Tell me why?

A bejegyzés trackback címe:

https://jinjang95.blog.hu/api/trackback/id/tr8114419454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása