Merj kilógni a sorból!

2018 Őszi Outfit-ek

2018. november 13. 18:00 - jinjang95

Sziasztok! :) 

Arra gondoltam, a pozitív és lelki feltöltődést nyújtó bejegyzéseim mellett hozok nektek egy igazi nőiességről szóló posztot. Úgy gondolom, nagyon fontos az öltözködés. Sokan nem tulajdonítanak neki semmit, pedig egy önkifejező eszköz. Fontosnak tartom, hogy a lelki nyugalom mellett mutassuk meg önmagunkat a ruháinkban is.

Az ősz egy csodálatos évszak! Színes levelek, lehulló gesztenyék és diók. Ezt az időszakot leginkább az elmúlás időszakának emlegetjük. Amikor a természet felkészül a tél után eljövő újrakezdésre. Hát nem csodás? Mi emberek nagyon nem szeretjük a változásokat, csak sodródni az árral és hagyni, hogy elmúljon az, ami már nem tesz jót nekünk. Pedig a természet ösztönösen szinte erre vágyik. Mi miért nem? 

Hoztam nektek néhány szuper összeállítást, melyek kényelmesek, de nőiesen kihívóak is tudnak lenni. 

 1. cats.jpg

Ha a nőiesebb vonalat szeretitek képviselni, ez az őszi szett szerintem abszolút kedvenc lehet. Amikor még nincs  túl hideg, egy szép szoknya egy elegáns blúzzal, bőrdzsekivel és magassarkú csizmával nagyon dögös tud lenni. 

2. cats.jpg

 Olykor jólesik a magassarkú után a sportcipő, egy egyszerű póló, kardigán és farmernadrág viselése. A lazább napokon a kedvencem! Kényelmes, laza, de mégis csajos.

3. page.jpg

Ez a szett már a hidegebb időszakra való. November környékén, amikor már megcsíp a hideg, bizony le kell cserélnünk a szekrényben a ruhatárunkat nyáriról télire. Egy szép szövet kabát szerintem egy alap női darab, amit sok mindennel lehet párosítani. Én most egy kékes szürke ruhát, egy cicanadrágot és egy púder színű bokacsizmát választottam. 

Összességében én mindegyik vonalat nagyon kedvelem. Néha igazán jól esik egy dögös szoknya, vagy egy elegáns szövetkabát, de ha tényleg kényelemre vágyom, a sportosabb ruháimhoz nyúlok. 

 

Legyen szép napotok! 

Szólj hozzá!
Címkék: outfits

A bejegyzés trackback címe:

https://jinjang95.blog.hu/api/trackback/id/tr3314363517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása